Tanssikurssit

TUNNIT

Syksyn kurssit alkavat syyskuussa ja kevään tammikuussa.

Perusteet klo 18-19.30 (vihreä)                                                    Keskitaso/haastava klo 19.30-21.00 (sininen/punainen)

Tunnin kesto n 85 min.

16.1.   Fusku 1
23.1.   Foksi/Tango
30.1.  Jenkka                          Polkka ja Masurkka*
6.2.     Rumba Bolero
13.2.   Bugg
20.2.  Wanha Tango
27.2.   Fusku 2
6.3.     Hidas Lavafoksi
13.3.             vko 11 EI TUNTEJA
20.3.  Tekniikkatunti            Paritekniikkatunti
27.3.   Cha Cha
3.4.     Hidas Valssi
10.4.   Double Step Boogie
17.4.   Humppa Bugg 2
24.4.   Wanha Tango 2

5.5. lauantai, HALATA 5 v, kurssipäivä ja iltabileet, seuraa ilmoitteluamme!  * lähdetään perusteista liikkeelle

TASOKUVAUKSET:

VIHREÄ | PERUSTEET
Vihreä taso Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.
Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri ja tosi mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Hauskassa seurassa on kiva opetella tanssimaan.
Tavoite: Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa.
Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta.

SININEN | KESKITASO
Sininen taso Jatka tänne, kun olet saanut vihreiltä tunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Sinisillä tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Sinisten tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten.
Näillä tanssitunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja. Sinisillä tunneilla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit aina uusia asioita.
Tavoite: Tanssistasi tulee helppoa, nautinnollista ja sujuvaa. Osaat varioida perusaskeleet ja käännökset. Kanssasi on mukava tanssia ja osaat huomioida muut tanssijat.
Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet punaiselle tasolle ehtivät kehittyä. Jos olet epävarma tasostasi, tiedustele opettajalta.

PUNAINEN | HAASTAVA
Punainen taso Siirry tänne, kun osaat tanssia hyvin eli kun kehonhallintasi ja perustekniikkasi ovat hallussa, tunnet askelvariaatioita ja osaat tanssia sujuvasti musiikkiin. Punaisilla tunneilla keskitytään lajien karaktääreihin ja harjoitellaan haastavampia kuvioita sekä niiden variaatioita. Punaisilla tunneilla opit sujuvaa musiikintulkintaa ja kaunista lajinomaista tanssia.
Tällä tasolla oivallat, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis ja jossa eteen tulee aina uusia ihania haasteita. Onneksi tunneilla on hauskaa ja matka on monesti määränpäätä tärkeämpi.
Tavoite: Olet monipuolinen ja suvaitsevainen tanssija, joka pystyy sujuvaan ympäristön, tilan ja parin huomioivaan tanssiin.

Jäsenmaksu 30,-

Liittymismaksu 5,-

Meillä voi maksaa käteisellä tai Smartum–palvelusetelillä tai Smartum—saldolla, Sporttipassilla tai TYKY-setelillä.

Maksut voi suorittaa tilille: FI50 5060 0220 0395 29                                        ota kuitti mukaan tullessasi tunnille.

Jäsenedut;

  • alennus tunti– ja kausihinnoista
  • alennuksia yhteistyökumppaneiltamme

Yksityistunnit/koreografiat; kysy tarjous!

Ryhmät / työpaikat; kysy tarjous !

Esittely

Keitä me olemme

Hei ja tervetuloa tanssin pariin! Olemme Merja ja Jussi Rastas, tanssinopettajia (STOL) Humppilasta.

Tanssiharrastuksen olemme aloittaneet jo 1970-luvulla. Olemme innokkaita tanssinharrastajia.

Kouluttaudumme jatkuvasti, olemme käyneet SUSEL:n seuratanssinohjaajakoulutuksen v. 2012 ja samana vuonna myös seniori- ja lastentanssiohjaajakoulutuksen. Olemme myös käyneet Rock’n & Swing valmentajakoulutusta. Viimeisimpänä olemme kouluttautuneet Wanhan Tangon ohjaajiksi.

Tervetuloa mukaan!

Humppilan Lavatanssiseura ry

Hei ja tervetuloa tutustumaan tanssiseuran toimintaan!

Opettelemme paritanssin perusteita perinteisistä sekä vähän uudemmista tansseista. Annamme myös haasteita jo pidempään tanssineille.

Aiempaa tanssiosaamista ei tarvita vaan lähdemme perusteista liikkeelle.

Voit tulla kurssille yksin tai parin kanssa. Kursseillamme on jatkuva parinvaihto joka takaa sen että kaikki pääsevät tanssimaan.

Opetamme myös tanssilavaetiketin.

Terveisin Merja ja Jussi.